ACARSAN ‘Eğitim için biz de varız’ dedi!

Gaziantep Valiliği tarafından eğitime katkı için başlatılan ve tüm Türkiye'de büyük sese getiren '100. Yılda 100 Hayırsever' kampanyası hedefe doğru hızla ilerliyor. Son olarak Acarsan'da 32 derslikli bir okulun yapını üstlenerek kampanyaya katıldı.

Gaziantep Valiliği tarafından eğitime katkı için başlatılan ve tüm Türkiye'de büyük sese getiren '100. Yılda 100 Hayırsever' kampanyasına katkı sunan son aile ACARSAN Holding'in sahipleri olan hayırsever Acar Ailesi oldu.

Kampanya kapsamında 32 derslik bir okul yaptıracak olan Acar ailesi, katılım protokolünü bugün valilikte düzenlenen törenle imzaladı. Protokole kampanya organizatörü olarak Gaziantep Valisi Davut Gül imza atarken, ACARSAN adına imzaları Selim ve Mesut Acar attı.

Gaziantep Valiliği, kampanyayı bir adım daha ileri taşıyan protokolü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Paylaşımda: "Hayırsever Acarsan Holding ailesi tarafından #EğitimşehriGaziantep’e kazandırılacak 32 derslikli okul için imzalar atıldı .'100. Yılda 100 Hayırsever' kampanyamıza destek vererek Gazi şehrin geleceğinde “Ben De Varım”diyen Acarsan Holding ailesi ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz" denildi."

26 Kas 2021 - 17:03 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.