ALGSPOR Fatma Şahin’i geçemedi!

Türkcell Kadın Futbol Ligi yarı final maçında Antalya’da Beşiktaş ile karşı karşıya gelen ALG Spor normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 biten maçı penaltı atışları sonucu 2-1 kaybederek elendi.

ALG'nin kızları penaltı atışlarında Beşiktaş'ın kalecisi Fatma Şahin engeline takıldı. 5 penaltının 3'ünü kurtaran Beşiktaş kalecisi Fatma Şahin böylelikle takımına da final kapısını açan isim oldu.

Baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada bir türlü istediği golü bulamayan ALG'nin kızları penaltı atışlarında şanssızlığı devam edince karşılaşmayıda kaybederek şampiyonluğu başka bir sezona ertelemiş oldu.

03 May 2021 - 03:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.