Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı polis yakalandı!

Gaziantep Valiliği, sosyal medya platformlarında Atatürk ve Cumhuriyete hakaret kişinin kimliğini belirlediğini duyurarak gerekli soruşturmanın başladığını duyurdu.

Sosyal medya platformlarında Atatürk ve Cumhuriyet aleyhinde hakaret içerikli paylaşımlar yapan Ahmet Altay isimli şahıs yakalanarak hakkında işlem başlatıldı. Gaziantep Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, adı geçen şahsın daha önceden FETÖ/PDY kapsamında görevden uzaklaştırılan eski bir polis memuru olduğu belirtildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:"Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından “Atatürk ve Cumhuriyet’e hakaret eden Ahmet Altay adlı şahsın Gaziantep’te polis memuru olarak çalıştığı iddialarının olduğu ve bu iddiaların doğru olup olmadığı ile ilgili paylaşımlar yapılmıştır. Paylaşımlarda dile getirilen konuyla ilgili yapılan araştırmada; Ahmet Altay ismi ile sosyal medya hesabından yapılan paylaşımların Gaziantep ili Nizip ilçesinde görevli polis memuru Ahmet Altay tarafından yapıldığı değerlendirilmektedir. Bahse konu Polis memuru Ahmet Altay, 12 Şubat 2019 tarihinde FETÖ/PDY kapsamında görevden uzaklaştırılmıştır ve hala aynı kapsamda görevden uzaklaştırma süreci devam etmektedir. Söz konusu paylaşımlarla ilgili olarak gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır."

21 Nis 2021 - 01:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.