Başkan Sarı, 2. OSB’nin yer tespit toplantısına katıldı

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Teknoloji Bakanlığı yetkililerince gerçekleştirilen Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesi yer tespit komisyonu toplantısına katıldı.

Gaziantep Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıyla ilgili konuşa Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yapılacak olan çalışmanın hayırlı olmasını dileyerek, üreten şehir konumuna gelen Nizip’in Sanayisiyle büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini belirtti.

2. OSB alanının istihdama katkı sağlayacağını ifade eden Sarı, ‘’İlçemizde kurulacak olan 2. Organize Sanayi Bölgesi yer tespit komisyonu toplantısı bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri başkanlığında gerçekleşti. Komisyon üyelerinin tamamının uygun görüşü alınarak İlk etapta yaklaşık 2 milyon metrekare alana sahip olacak olan yeni Organize Sanayi Bölgemiz, ilçemiz gençlerine yönelik istihdam ve yatırımlar için çok önem arz etmektedir’’ dedi.

18 Haz 2021 - 12:36 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.