Başkan Sarı şehit babalarını unutmadı

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ‘Babalar Günü’ dolayısı ile şehit babalarını ziyaret etti.

Belirlenen program dahilinde Şehit Jandarma Komando Üst Çavuş Müslüm Fırat’ın Fatih Sultan Mahallesinde ikamet eden babası Cuma Fırat'ı ziyaret eden Başkan Sarı, Fırat'ın babalar gününü kutlayarak "Ben de sizin bir evladınızım, ne zaman bir emriniz isteğiniz olursa her zaman emrinizdeyim, gece gündüz demeden beni her zaman arayabilirsiniz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehit babası Cuma Fırat ise, Belediye Başkanı Sarı'ya teşekkür etti. Buradaki ziyaretinin ardından şehit Uzman Çavuş Sait Kaya'nın Belkıs Mahallesindeki baba evini ziyaret eden Başkan Sarı, burada da Şehit Babası Mehmet Kaya ile bir araya geldi.

Mehmet Kaya'nın Babalar Günü'nü kutlayan Sarı, "Sizler, şehit evlatlarınız ile ne kadar gurur duysanız azdır. Onlar, vatanımız, milletimiz ve devletimiz için hiç düşünmeden canlarını feda etti. Sizler, bize onların emanetlerisiniz ve başımızın üzerinde her zaman yeriniz var’’' diyerek tüm babaların babalar gününü kutluyorum dedi.

Şehit ailesi de ziyaretlerinden Belediye Başkanı Sarı'ya teşekkür etti.

20 Haz 2021 - 21:44 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.