Erdemoğlu Holding’den Selzedelere 2 milyon TL bağış!

Daha önce yaşanan bir çok felaketlerde de yardım kampanyalarına destek veren Erdemoğlu Holding Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketi sonrasında aynı duyarlılıkla 2 milyon lira ile katkıda bulundu.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Merinos Halı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, ülkemizde yaşanan her türlü felaketin akabinde Erdemoğlu ailesi olarak katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, Sel felaketinin yaralarının sarılması için 2 milyon lira bağışta bulunduklarını ifade etti. Ali Erdemoğlu “ Erdemoğlu ailesi olarak devletimize ve milletimize imkanlar ölçüsünde her zaman destek olmaya çalışmaktayız. Tüm vatandaşlarımızı yasa boğan sel felaketinde mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesine destek vermenin önemli bir insanlık ve vatandaşlık görevidir. Devletimiz var olduğu sürece bizler varız. Onun için ülkemizin karşılaştığı her türlü felaketlerde hem devletimizin hemde milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Karadeniz bölgesinde yaşanan bu sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için 2 milyon lira bağışta bulunduk. İmkanlar ölçüsünde her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Milletimizin refahı ve devletimizin bekası için her zaman katkı sağlamaya devam edeceğiz. Yüce Rabbim bu tür felaketleri bir daha milletimize yaşatmaz İnşallah. Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun” dedi.

26 Ağu 2021 - 14:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.