Gaziantep’te bu da oldu!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ailesinin ve kendisinin adını kullanan bazı dolandırıcıların bilgisi ve onayı dışında Gaziantep’teki hayırseverlerden yardım talep ettiğini duyurdu. Ünverdi, “Bu kişilere itibar etmeyin ve polise bildirin!” uyarısı yaptı.

Her gün akıl almaz yeni yöntemlerle vatandaşları dolandırarak mağdur eden dolandırıcılar bu kez Gaziantep’te GSO Başkanı Adnan Ünverdi’nin adını kullanarak hayırseverlerin duygularını istismar etmek istedi. Ünverdi’nin ailesinin ve kendisinin ismini kullanarak sanayici ve iş insanlarının kapılarını çalan dolandırıcılar Ünverdi Ailesi adına ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yardım talebinde bulundu. Durumu haber alan Adnan Ünverdi, kendilerinin böyle bir organizasyonun içerisinde bulunmadığını belirten bir açıklama yaptı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan bir paylaşım yapan Ünverdi, içinde bulunduğu durumu şöyle duyurdu:

“Şahsım ve ailemin adı kullanılarak bazı kimseler tarafından yardım toplanıldığını öğrenmiş bulunmaktayım. Bu kişilere itibar edilmemesini ve konuyla ilgili böyle bir taleple muhatap olunması halinde Polis İhbar Hattına ihbarda bulunulmasını önemle kamuoyunun bilgisine sunarım.”

22 Eki 2021 - 12:38 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.