Milletvekili Erdoğan, Oğuzeli’nde vatandaşların sorunlarını dinledi…

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, seçim bölgesi Gaziantep’te ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Milletvekili Erdoğan, “sürükli olarak vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sorunlarını dinleyip, çözümü için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Oğuzeli ilçesinde Gündoğan, Karataş ve Kaşyolu Mahallelerinde vatandaşların evlerine ve iş yerlerine konuk olan Milletvekili Mehmet Erdoğan, onlardan gelen talep ve önerileri not alarak çözüm üretmeye devam ediyor. Erdoğan, vatandaşlardan gelen baraj ve bölgenin sulama kanalları konusunda ki isteklerinin değerlendirilmesi için gereken çalışmayı yapacağını üretim noktasında beklentilerinin karşılanması için gerekli girişimlerde bulunacağını ve en ucuz maliyette üretim sağlanabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağının müjdesini verdi.

Milletvekili Erdoğan Oğuzeli İlçe Kaymakamı Büşra Uçar ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ ı da ziyaret ederek ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı. Ziyarete AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oğuzeli İlçe Başkanı Hilmi Özbudak eşlik etti.

22 Eyl 2021 - 23:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.