Tayyar: Mülteci süreci iyi yönetilemezse faturası ağır olur!

AK Parti MYK Üyesi Şamil Tayyar, son dönemde artan düzensiz göçmenlerle ilgili olarak sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Tayyar, “Süreç iyi yönetilemezse, sosyal ve siyasal sonuçları ağır” olur dedi.

Türkiye’de uzun süredir devam eden Suriyeli göçmen tartışmalarının son günlerde Afgan mülteciler nedeniyle alevlenmesinin ardından AK parti MYK Üyesi Şamil Tayyar Twitter hesabından bugün dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında göçmen sorununun önümüzdeki dönemde siyasetin en hararetli tartışma konusu olacağına dikkat çeken Tayyar, şu ifadeleri kullandı:

”Göçmen sorunu, Suriyeli boyutunu çoktan aştı, Asya ve Afrikalılara kadar uzandı. Bu sorun, önümüzdeki dönem siyasetin en hararetli tartışma konusu olmaya namzet. Ensar retoriği, sorunu tek başına tarife yetersiz. Süreç iyi yönetilemezse sosyal ve siyasal sonuçları ağır olur.”

Şamil Tayyar’ın paylaşımına binlerce beğeni gelirken, paylaşım yüzlerce retiwit ve olumlu, olumsuz yorum da aldı.

24 Tem 2021 - 19:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.