Uçar: Vatandaşlar Tahmazoğlu'na isyan ediyor!

Şahinbey ilçesinin özellikle taşra mahallelerinde çöpler zamanında toplanmıyor. Yaşanan bu kötü manzarayı CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar gündeme taşıdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, kent genelinde gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor. Uçar ve yönetim kurulu üyelerinin Şahinbey ilçesinde gerçekleştirdiği gezilerde vatandaşlardan en çok toplanmayan çöpler konusunda şikayet aldılar. Uçar, gezi alanlarında ki toplanmamış çöp alanlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Uçar, çöp sorununa ilçe belediyesinin acilen çözüm bulmasını istedi.

“ÇÖP TOPLAMA İŞİNDE BİLE BECERİKSİZ BİR BELEDİYE”

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Şahinbey ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlardan en çok çöp konusunda şikayet aldı. İlçenin taşra mahallelerinde çöplerin zamanında toplanmadığından şikayetçi olan vatandaşların bu konuda çaresiz kaldığını anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Şahinbey ilçemizin birçok noktasında çöplerin zamanında toplanmadığına şahit olduk. Vatandaşlarımızın bu konuda ki şikayetleri artarak devam ediyor. İlçe belediyesinin çöp toplama çalışmalarında yetersiz kaldığına şahit oluyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşların çöp toplama işinde ki sorunun bir an önce çözülmesini bekliyoruz. Bu konuda partimizin meclis üyeleri de meclis görüşmelerinde konunun takipçisi olacaklar.”

CHP YÖNETİMİNİN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşların sorunlarını dinliyorlar. Kent genelinde gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlardan en çok ekonomi noktasında sorun dinlediklerini anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Halkımızın bugün en önemli sorunu pandemiden sonra ekonomi. Vatandaşlarımızın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar her geçen gün biraz daha artıyor. İnsanlarımızın çaresizliği gözlerinden okunuyor. Hükümetin başarısız ekonomi yönetimi vatandaşlarımızı içinden çıkılmaz bir bunalıma itiyor. Yapılacak ilk seçimde halkımızın sandıkta Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vererek bu kötü gidişe son vereceğine inanıyoruz.”

29 Ağu 2021 - 22:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.