İçimizde Beslediğimiz Yılanlar ve Hainler!

Her sene 24 Nisan’da aynı dert! Göreve yeni başlayan ABD Başkanı Joe Bıden, Ermeni Soykırımı’nı tanıyacak mı? Tanımayacak mı?

Ki Bıden ile şöyle bir parantez açmak ta çok faydalı olur diye düşünüyorum!

ABD‘nin yeni Başkanı Joe Biden daha koltuğa oturmadan iki ülke ile ilişkileri kökten gerecek, Türkiye‘de seçim yoluyla iş başına gelmiş lideri, iç muhalefeti açık açık destekleyerek düşürme düşüncesini ekranlarda söyleyecek kadar ipleri koparmış aklen malul bir isim.

ABD Başkanı Joe Bıden, Ermeni lobisine verdiği sözü tutu ve 24 Nisan'da 1915 olaylarının yıldönümüyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada yaşananları "soykırım" olarak tanımladı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamayı kınadı ve "ABD Başkanına kendi tarihine ve bugününe bakmasını tavsiye ediyoruz" diyerek Biden'a tepki gösterdi. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ise açıklamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tanısa ne olur tanımasa ne olur…Dese ne olur demese ne olur…Neyse

Bıden, açıklamasında Ermenice "Büyük Felaket" anlamına gelen "Meds Yeghern" tanımını da kullandı. Hem soykırım ifadesini kullanıp, güya Türkiye‘nin tepkisini yumuşatıcı, kimseyi suçlama niyetiyle değil, bir daha tekrarlanmaması amacıyla ‘soykırım’ ifadesini kullandıklarını bildirdi.

Dinime söven Müslüman olsa… Dünyada soykırımdan en son bahsedecek ülkelerin başında gelen gevşek Amerika, bizi soykırım yapmakla itham ediyor.

Dünyanın dört bir yanındaki üs ve askerleriyle sözde demokrasi götürdükleri ülkeleri nasıl kan gölüne çevirdikleri biliniyor.

Kızılderililere, Siyahilere nasıl yaşam hakkı tanımak istemediklerini anlatmaya gerek yok. Televizyonlarda polislerin neler yaptıklarını görüyoruz.

O topraklardaki yeraltı ve yerüstü zenginliklerine sahip olmak için Ortadoğu halklarını nasıl birbirlerine kırdırdığını bilmeyen var mı? Irak’ta petrol için döktükleri kanın daha hesabını vermediler.

Ermeni çetelerinin tarihte Osmanlı halkına silahsız suçsuz günahsız zavallı insanlara uyguladığı zulmü kimse saklayamaz.

Kendi tarihleri utançla dolu bir ülkenin, başkalarının tarihi gerçeklerini popülizm uğruna sözcüklerle değiştirmeye yeltendiği ortadadır.

O vakit, bizim de onlarla geçinme gibi bir derdimiz olmamalı.

Kendisi hileli ve tartışmalı bir seçimle koltuğa oturmuş birinin Türkiye‘ye akıl vermeye kalkması en hafif tabirle sahtekarlıktır.

Osmanlı’da bugüne Türk toplumu her zaman kucaklayıcı olmuş, savaştan kaçan milyonlarca insana kucağını açmıştır. Yunanistan’ın ülkesine almamak için denize döktüğü insanlara, Suriye’den Esad’ın kılıcından korkan milyonlarca Suriye’liye yine kucak açan Türkiye olmuştur. Bu gerçeği tüm Dünya biliyor!

Türkiye‘yi kelime oyunlarıyla ve iç siyaset uğruna yargılamaya kalkanların ASALA terör örgütü ve Güney Azarbaycan‘da, Karabağ‘da, Filistin‘de işledikleri cinayetlere, on binlerce masumun katledilişine de odaklanmaları gerekiyor.

Türkiye elbette 1915‘te yaşananlardan yola çıkılarak ifade edilen yalan dolana karşı susacak bir ülke değil.

Seçilir seçilmez ülkemize karşı düşmanca tavrını devam ettiren aklen malul ABD Başkanı ve ülkesiyle halen müttefik, dost olmaya çalışmanın boşuna bir çaba olduğuna inanıyorum.

Şu ana kendisinin ve yardımcısı Kamale Harris’in tavır ve hareketlerinin iyi niyetten uzak olduğu aşikardır.

Aydıdan post Amerika’dan dost olmaz. ABD Türkiye’yi bölmek isteyen, Türkiye düşmanlarını besleyen en yakın düşmanımızdır!

İçimizdeki düşmanlar!

Dışarıdan bu kadar düşman varken içerideki düşmanlar boş durur mu? Tabiki durmaz…

Hemen ilk atlayan HDPKK oldu…Türkiye Cumhuriyeti yasalarına karşı kurulmuş olan bir siyasi parti HDPKK, terör örgütü ile organik bağını ve sempatisini gizlemeyen bir parti… Aklen malul Biden’ın sözde soykırım ifadesinin üzerine hemen balıklama atladılar.

Açıklama yapıp ‘’Türkiye utanç verici tarihi ile yüzleşmeliymiş.’’

Elinde binlerce masum insanın ve kamu görevlilerinin kan izi dururken, varlık sebepleri ülkemizi tarihiyle suçlama cesareti buluyorlar.

Böyle bir ihanete ne ABD ne de Avrupa’nın hiçbir ülkesi izin vermez. Adamın ağzını açtırmazlar…

Ama Türkiye özgür bir ülke değil ya! Burada veriyorlar işte!

Bunların ardından Boğaziçi kalkışmacıları, ‘’İstanbul’da hepimiz Ermeniyiz’ sloganları atan sözde aydınlar ve sanatçılar…

Biz onları da Gezi kalkışmasından tanıyoruz. Onlar da Biden’in sözlerinin peşine takılıp ihanetten geri kalmadılar.

‘’Bu tür sütü bozuklar, kanı bozuklar Türkiye’yi de Türk milletini de temsil edemezler. Bizim hakkımızda söz söyleyemezler. Onlar ancak kucaklarında oturdukları sahiplerinin menfaati hakkında söz söyleyebilirler. Biz onları aslında çok iyi tanıyoruz. Bundan sonra da çok iyi tanıyacağız.”

Kusura bakmayın burası Türkiye Cumhuriyeti!.. Burada her önüne gelen teknolojinin nimetlerinden faydalanarak, istediği gibi yorum ve yazılar yazamaz.

Beni hor görüp şer güçleriyle birlik ve beraberlik yapamaz. Burası dingonun ahırı sanki! Vatanımın dışında nereye giderseniz gidin orada kendi kendinize slogan atın durun. Kimse size bir şey demez. Dönüp de size bakmazlar bile sazı kendiniz çalar kendiniz oynarsınız. Bu topraklarda yaşıyorsanız özgürce yaşamanın ilkelerini öğreneceksiniz

Bu vatan siz deseniz de demeseniz de hukuk içerisinde yönetiliyor. Savcısı var, Hâkimi var, Avukatı var. Sanmayın bir olay yapılıyor ve ardından unutuluyor. Şunu bilin ve kafanıza iyice yerleştirin. Bu hor gördüğünüz ülkede hiçbir şey asla unutulmuyor. Bu ülke için hata yapan kim olursa olsun zamanı gelince adalet önünde hesap veriyor. Tıpkı bu günlerde gördüğünüz gibi!

Şunu da asla sakın unutmayın! Bu ülke yüzyıllar boyu süre gelen asil bir milletin bu günlere kadar gelmiş sağlam kalıntılarıdır. Bazen sizlere her şey şaka gibi gelir gelmesine de siz yine silkelenin ve kendinize gelin. Nerede yaşadığınızın idrakinde olun. Öyle sosyal medya üzerinden kimse ahkâm kesemez. Bu devlete kafa tutamazsınız!

Oturun rakınızı için enstrümanlarınızı çalın kafayı bulup bu vatan evlatlarımıza bu vatan topraklarımıza sakın ama sakın dil uzatmayın. İftira atmayın! Kafanızı kaldırıp etrafınıza bir bakın. Gördüğünüz her kişinin geçmişinde ve bu günlerinde bu vatan uğruna şehit olmuş delikanlıların siluetlerini onlarda görürsünüz. Ama onlar çok sessiz şekilde yollarına devam eder durur. Sabır taştığı an her şey bitmiştir.

Ülkesini, halkını sözde soykırımcı gören hain şahsiyetlerin bu topraklarda pasaportları, yaşama izni ve lüksü ellerinden hemen alınmalı.

Bunları acilen ait oldukları yere Okyanus ötesine göndermenin zamanı geldi geçiyor bile…

Türkiye’ye ayar vermeye çalışan aydınlar, sözde sanatçılar; ülkeye tek kuruş faydanız yok, tek bildiğiniz en iyi şey yiyip içip yan gelip yatmak, bedavadan para kazanmak, pasta kreması gibi yalamak! Ama iş Türk ve Türkiye düşmanlığına gelince ‘’Ermeni soykırımı, Türkler katliam yaptı’’ Türk topraklarında yaşayıp, sunduklarını yalayıp yutarken, hiç sesiniz çıkmıyor! Utanmazlar !

Ee hadi o zaman Ermenistan’da yaşayın! Hadi Naş…

Kalın sağlıcakla...

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Murat Atay - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NRD Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NRD Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NRD Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NRD Haber değil haberi geçen ajanstır.